Ülevaade
Sõidukite võrdlus
Rendifirmade kataloog
KKK

Autorent sihtkohas München, Baieri

München, Baieri: otsid seal odavaid rendiautode pakkumisi? Otsi siin!

München, Saksamaa
2 mai — 9 mai
München, Saksamaa
N 2/5
Keskpäev
N 9/5
Keskpäev
Juhi vanus:

Rendifirmade pakkumised enam kui 70 000 esinduses.

Tiitli „Euroopa parim reisirakendus 2023“ võitja
momondos autosid broneerides säästad raha
Parimad autopakkumised
Parimad autopakkumised
Vaata rendifirmade pakkumisi enam kui 70 000 esinduses.
Läbipaistev hind
Läbipaistev hind
Näed koguhinda kohe alguses, ilma mingite üllatusteta.
Broneeri paindlikult
Broneeri paindlikult
Leia tasuta tühistamise ja põhjalikuma koristusega autosid.
Hinnateavitused
Hinnateavitused
Sa pole veel valmis broneerima? Loo hinnateavitus, et jälgida hindu.

momondos leitud rendiauto pakkumised asukohas München, Baieri

Leia sihtkohas München endale sobivaim rendiauto

Väike autot

€32 - €101

Kõik autotüübid

€34 - €97

Autotüübi väike auto rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €48. Odavaim aeg autotüübi väike auto rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on august. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 34% odavam, vaid €32 päevas. Autotüübi väike auto rentimine on tavaliselt 18% odavam kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi keskmine auto rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €47. Odavaim aeg autotüübi keskmine auto rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on jaanuar. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 42% odavam, vaid €28 päevas. Autotüübi keskmine auto rentimine on tavaliselt 18% odavam kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi suur auto rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €49. Odavaim aeg autotüübi suur auto rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 36% odavam, vaid €32 päevas. Autotüübi suur auto rentimine on tavaliselt 14% odavam kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi Linnamaastur rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €43. Odavaim aeg autotüübi Linnamaastur rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on jaanuar. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 41% odavam, vaid €26 päevas. Autotüübi Linnamaastur rentimine on tavaliselt 25% odavam kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi väikebuss rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €69. Odavaim aeg autotüübi väikebuss rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on märts. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 27% odavam, vaid €51 päevas. Autotüübi väikebuss rentimine on tavaliselt 16% kallim kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi luksuslik auto rentimine sihtkohas München, Saksamaa maksab keskmiselt €42. Odavaim aeg autotüübi luksuslik auto rentimiseks sihtkohas München, Saksamaa on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 24% odavam, vaid €32 päevas. Autotüübi luksuslik auto rentimine on tavaliselt 28% odavam kui keskmine autorent sihtkohas München. Autorendi keskmine hind sihtkohas München võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.


Rendiautodest asukohas München

Kasulik teave, mis aitab sul broneerida parima rendiauto asukohas München

Kust saab asukohas München rentida auto kõige odavamalt?

Asukohas München pakub kõige rendiautosid kõige odavamalt tavaliselt Ok Mobility. Firma Ok Mobility rendiautode hinnad algavad €21/päev. Asukohas München on rendiauto keskmine hind €28/päev.

Millisel autorendifirmal on riigis München kõige rohkem esindusi?

Asukohas München on suurimaks autorendifirmaks keddy by Europcar, millel on seal 28 esindust.

Millise auto rendib enamik inimesi sihtkohas München?

Enamiku momondo kasutajate autorendivalikuks sihtkohas München on Volkswagen Passat Variant, kuigi ka Nissan Qashqai on meie andmetel populaarne valik, olles teisel kohal. Kui sull pakub rendiautona huvi Volkswagen Passat Variant, siis selle hind on keskmiselt €41 päevas. Mõned kasutajad on leidnud automudeli Volkswagen Passat Variant pakkumisi sihtkohas München soodsa hinnaga alates €31 päevas. Nissan Qashqai sihtkohas München maksab keskmiselt €30 päevas, odavamaid pakkumisi leiab aga hinnaga alates €18 päevas.

München: autorendifirmade kataloog

München, Baieri: kõik suuremad rendifirmad

keddy by Europcar

28 esindust
Ülevaade

Puhtus

9,0

Comfort

9,0

Kõik kokku

9,0

Väljastamine/Tagastamine

10,0

Hind

9,0

Enterprise Rent-A-Car

7 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,9

Comfort

7,7

Kõik kokku

7,1

Väljastamine/Tagastamine

7,5

Hind

7,5

Sixt

26 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,0

Comfort

8,0

Kõik kokku

7,0

Väljastamine/Tagastamine

7,0

Hind

6,7

Avis

9 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,0

Comfort

7,6

Kõik kokku

6,6

Väljastamine/Tagastamine

7,0

Hind

6,3

Europcar

19 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,7

Comfort

8,0

Kõik kokku

6,3

Väljastamine/Tagastamine

6,0

Hind

6,9

Hertz

10 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,7

Comfort

7,5

Kõik kokku

6,2

Väljastamine/Tagastamine

6,5

Hind

6,1

Budget

10 esindust
Ülevaade

Puhtus

6,0

Comfort

6,1

Kõik kokku

6,0

Väljastamine/Tagastamine

5,5

Hind

6,1

Dollar

7 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,1

Comfort

6,6

Kõik kokku

4,3

Väljastamine/Tagastamine

4,3

Hind

4,9

München: lühiülevaade autorendist

Saa oma reisiks sihtkohta München ülevaade väga headest rendipakkumistest, populaarsetest autorendifirmadest ja parimatest autotüüpidest

Populaarsed autotüübid

Passenger Van, Luxury, Economy

Odavaim rendiauto

€81

Populaarseim automudel

Volkswagen Passat Variant
Sihtkoha München autorendifirmad pakkusid viimase 72 tunni jooksul järgnevaid autotüüpe: Passenger Van, Luxury ja Economy.
Odavaima hinnaga rendiauto sihtkohas München maksab €81 päevas. Selles piirkonnas võid eeldada, et keskmine päevahind on alates €86.
Viimase 7 päeva jooksul on sihtkoha München populaarseimaks rendiauto mudeliks Volkswagen Passat Variant. Meie kasutajad eelistavad alternatiivina ka automudelit Nissan Qashqai.

München: KKK rendiautoga sõitmise kohta

Uuri välja kõik, mida sihtkohas München auto rentimise kohta teadma pead, et oma järgmiseks reisiks korralikult valmistuda

Kas mu autorendi tühistamine sihtkohas München, Saksamaa on tasuline?

Enamikul juhtudest pole sihtkohas München autorendi tühistamise eest vaja tasu maksta. momondos broneeringut tehes saad kontrollida, kas sinu eelistatud autorendifirma sihtkohas München pakub tasuta tühistamist.

Millist tüüpi rendiauto oleks parim valik sihtkohas München kuus mai?

Enamik inimesi valib kuus mai sihtkohta München külastades ökonoomse auto. Selle tõhus kütusekasutus ning vihmastel teedel hästi hakkama saamine teevad ökonoomsest autost parima valiku, kuna sademete hulk on keskmiselt 120 mm ja keskmine temperatuur jääb 15 °C kanti. Sihtkohas München autotüübi säästuauto rentimine maksab keskmiselt €21/päev.

Mis kiiruspiiirang kehtib sihtkohas München, Saksamaa?

Sihtkohas München on kiirusepiirang linnas 50 km/h ning see kehtib ka läheduses olevates linnades ja linnakeskustes. Kiireusepiirangud äärelinnades ja sihtkoha München ümbruse kiirteedel on vastavalt 100 km/h ja Teave. Sihtkohas München autot rentides pea silmas, et neid kiirusepiiranguid võidakse rangelt rakendada.

Milline autorendifirma pakub automudelit Ford Transit Connect sihtkohas München?

Milline on sihtkoha München, Saksamaa ilm perioodil aprill?

Kuus aprill on sihtkohas München keskmine temperatuur 7 °C ja eeldatav sademete hulk on 70 mm. See teave on kasulik reisijatele, kes soovivad sihtkohas München auto rentida.

Kas sihtkoha München ilm sarnaneb ülejäänud piirkonna Baieri ilmale?

Kui soovid sihtkohas München auto rentida, et kuus aprill ümbruskonnas ringi sõita, on tähtis teada, et piirkonnas Baieri on temperatuur tavaliselt 7 °C ja sademete hulk on enamasti 57,5 mm.

Millal momondo viimati otsingu „autod – München“ hindu kontrollis?

Otsingu „autod – München“ hindu värskendatakse igapäevaselt.

Mitmelt pakkujalt momondo teenuse „autod – München“ pakkumisi otsib?

Seisuga aprill 2024 on 249 teenusepakkujat, kes pakuvad teenust „autod – München“.

Kui vana peab olema sihtkohas München auto rentimiseks?

Juhi miinimumvanus on riigiti erinev ning München pole siin erandiks. ELi riikides peab olema juhiloa saamiseks vähemalt 18-aastane. Välisriigis auto rentimiseks nõutakse tavaliselt, et oleksid vähemalt 21 aastat vana. Juhul, kui sa pole veel 25-aastane, võidakse küsida ka noorjuhi lisatasu. Soovitame sul enne broneeringu tegemist lugeda läbi valitud rendifirma tingimused.

Milliseid (isikut tõendavaid) dokumente vajan sihtkohas München auto rentimiseks?

Sihtkohas München auto rentimiseks peab kõigil juhtidel olema kehtiv juhiluba. Kui juhiloa keel erineb rendikoha riigikeelest, võivad kohalikud seadused nõuda ka rahvusvahelist juhiluba. Välisriigis autot rentides pead võib-olla esitama ka oma kojusõidu piletid ning teabe kohapealse majutuse kohta. Soovitame küsida lisateavet konkreetselt rendifirmalt, millelt auto broneerid.


Miks valida momondo?

Miks peaksin kasutama saiti momondo sihtkohas München rendiauto broneerimiseks?

Kui kasutad saiti momondo, et broneerida rendiauto sihtkohas München, võid säästa aega ja raha. momondo teeb otsingu tuhandetel rendiautode saitidel ja tuhandetes sihtkohtades, et pakkuda sulle laia valikut võimalusi ja autosid.

Kuidas aitab momondo mul leida parima autorendipakkumise sihtkohas München?

momondo teeb tänu filtrite kasutamisele lihtsamaks suurepärase rendiauto leidmise sihtkohas München. Olgu filtreerimise aluseks hind, autotüüp, mugavused või rendireeglid, momondo võimaldab sul kitsendada oma otsingut nende ja muude filtrite alusel, et leida sulle parim pakkumine.

Kas momondo kuvab sihtkohas München tasuta tühistamisega rendiautode pakkumisi?

Jah, saidil momondo saad filtreid kasutades leida just need autorendifirmad sihtkohas München, mis pakuvad tasuta tühistamist.

Kas saan rentida saidi momondo kaudu õiglaste kütusereeglitega rendiauto sihtkohas München?

Jah – momondo pakub spetsiaalset õiglaste kütusereeglite otsingufiltrit kõigis autorendiesindustes, sealhulgas ka sihtkohas München.

Kas saan saiti momondo kasutades otsida sihtkohas München rendiautot, mida koristataks põhjalikumalt?

Kõik saidil momondo kuvatavad autorendiesindused pakuvad põhjalikuma koristamise teenust, sh ka sihtkohas München.

Kas saan otsida sihtkohas München piiramatu läbisõiduga rendiautosid, kasutades saiti momondo?

Jah, sihtkoha München rendiautode seast leiab saiti momondo kasutades piiramatu läbisõiduga valikuid.


Lihtsam viis, kuidas hallata reisi sihkohta München.

Meie tööriist teeb sõbra- ja perereiside planeerimise ja organiseerimise lihtsaks. Reisid on tasuta – ja saad selle funktsioone kasutada ka siis, kui sa ei broneeri meie kaudu.

Saa teavitusi, kui hinnad langevad

Igapäevased hinnamuudatused sinu postkastis – ainult hinnateavitustega.
N 2/5
Keskpäev
N 9/5
Keskpäev
Meili mulle saidi momondo lemmikpakkumisi

Leia paremaid majutuspakkumisi sihtkohas München