Ülevaade
Värskeimad pakkumised
Sõidukite võrdlus
Rendifirmade kataloog
KKK

Autorent sihtkohas Milaano, Lombardy

Milaano, Lombardy: otsid seal odavaid rendiautode pakkumisi? Otsi siin!

Milaano, Milano, Itaalia
30 апр. — 7 мая
Milaano, Milano, Itaalia
вт. 30/4
Keskpäev
вт. 7/5
Keskpäev
Juhi vanus:

Rendifirmade pakkumised enam kui 70 000 esinduses.

Tiitli „Euroopa parim reisirakendus 2023“ võitja
momondos autosid broneerides säästad raha
Parimad autopakkumised
Parimad autopakkumised
Vaata rendifirmade pakkumisi enam kui 70 000 esinduses.
Läbipaistev hind
Läbipaistev hind
Näed koguhinda kohe alguses, ilma mingite üllatusteta.
Broneeri paindlikult
Broneeri paindlikult
Leia tasuta tühistamise ja põhjalikuma koristusega autosid.
Hinnateavitused
Hinnateavitused
Sa pole veel valmis broneerima? Loo hinnateavitus, et jälgida hindu.

Milaano, Lombardy – parimad seal leitud pakkumised rendiautodele

Leia allpool väga häid populaarsete rendiauto tüüpide pakkumisi sihtkohas Milaano, Lombardy
säästuauto€22/day
Väike€35/day
keskklassi auto€41/day
Linnamaastur€54/day
mahtuniversaal€20/day
Väike linnamaastur€37/day
Pakkuja valik€43/day
keskklassi linnamaastur€45/day
Väike universaal€55/day
momondo kasutajate leitud parimad hinnad viimase 48 h jooksul

momondos leitud rendiauto pakkumised asukohas Milaano, Lombardy

Leia sihtkohas Milaano endale sobivaim rendiauto

Väike autot

€11 - €39

Kõik autotüübid

€13 - €57

Autotüübi väike auto rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €26. Odavaim aeg autotüübi väike auto rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 60% odavam, vaid €11 päevas. Autotüübi väike auto rentimine on tavaliselt 31% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid. Allpool on autotüübi väike auto parimad hinnad sihtkohas Milaano, mis momondost viimase nädala jooksul leiti.

Autotüübi keskmine auto rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €42. Odavaim aeg autotüübi keskmine auto rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 84% odavam, vaid €7 päevas. Autotüübi keskmine auto rentimine on tavaliselt 8% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid. Allpool on autotüübi keskmine auto parimad hinnad sihtkohas Milaano, mis momondost viimase nädala jooksul leiti.

Autotüübi suur auto rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €67. Odavaim aeg autotüübi suur auto rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 70% odavam, vaid €21 päevas. Autotüübi suur auto rentimine on tavaliselt 43% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi Linnamaastur rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €36. Odavaim aeg autotüübi Linnamaastur rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 64% odavam, vaid €13 päevas. Autotüübi Linnamaastur rentimine on tavaliselt 8% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid. Allpool on autotüübi Linnamaastur parimad hinnad sihtkohas Milaano, mis momondost viimase nädala jooksul leiti.

Autotüübi väikebuss rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €83. Odavaim aeg autotüübi väikebuss rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on veebruar. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 10% odavam, vaid €76 päevas. Autotüübi väikebuss rentimine on tavaliselt 54% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi kabriolett rentimine sihtkohas Milaano, Itaalia maksab keskmiselt €30. Odavaim aeg autotüübi kabriolett rentimiseks sihtkohas Milaano, Itaalia on oktoober. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 0% odavam, vaid €31 päevas. Autotüübi kabriolett rentimine on tavaliselt 21% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Milaano. Autorendi keskmine hind sihtkohas Milaano võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Toyota Aygo
või sarnane mahtuniversaal
Kuni 2 reisijat

€20/päev

17 июн.–21 июн.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
või sarnane säästuauto
Kuni 2 reisijat

€22/päev

17 июн.–21 июн.
Toyota Yaris
Skoda Citigo
või sarnane mahtuniversaal
Kuni 2 reisijat

€25/päev

17 июн.–21 июн.
Skoda Citigo

Rendiautodest asukohas Milaano

Kasulik teave, mis aitab sul broneerida parima rendiauto asukohas Milaano

Kust saab asukohas Milaano rentida auto kõige odavamalt?

Asukohas Milaano pakub kõige rendiautosid kõige odavamalt tavaliselt Galierirent. Firma Galierirent rendiautode hinnad algavad €6/päev. Asukohas Milaano on rendiauto keskmine hind €8/päev.

Millisel autorendifirmal on riigis Milaano kõige rohkem esindusi?

Asukohas Milaano on suurimaks autorendifirmaks Sunnycars, millel on seal 35 esindust.

Millise auto rendib enamik inimesi sihtkohas Milaano?

Enamiku momondo kasutajate autorendivalikuks sihtkohas Milaano on Volkswagen Tiguan, kuigi ka Fiat 500X on meie andmetel populaarne valik, olles teisel kohal. Kui sull pakub rendiautona huvi Volkswagen Tiguan, siis selle hind on keskmiselt €30 päevas. Mõned kasutajad on leidnud automudeli Volkswagen Tiguan pakkumisi sihtkohas Milaano soodsa hinnaga alates €19 päevas. Fiat 500X sihtkohas Milaano maksab keskmiselt €15 päevas, odavamaid pakkumisi leiab aga hinnaga alates €4 päevas.

Milaano: autorendifirmade kataloog

Milaano, Lombardy: kõik suuremad rendifirmad

keddy by Europcar

13 esindust
Ülevaade

Puhtus

10,0

Comfort

10,0

Kõik kokku

10,0

Väljastamine/Tagastamine

10,0

Hind

10,0

Dollar

12 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,1

Comfort

7,6

Kõik kokku

7,3

Väljastamine/Tagastamine

7,3

Hind

7,3

Hertz

21 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,1

Comfort

6,9

Kõik kokku

6,5

Väljastamine/Tagastamine

6,5

Hind

6,5

DRIVALIA

9 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,0

Comfort

6,0

Kõik kokku

6,0

Väljastamine/Tagastamine

6,3

Hind

7,0

Thrifty

11 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,3

Comfort

6,8

Kõik kokku

5,2

Väljastamine/Tagastamine

5,7

Hind

5,4

Budget

12 esindust
Ülevaade

Puhtus

6,3

Comfort

5,3

Kõik kokku

4,5

Väljastamine/Tagastamine

4,7

Hind

4,4

Avis

12 esindust
Ülevaade

Puhtus

4,8

Comfort

4,5

Kõik kokku

4,0

Väljastamine/Tagastamine

3,8

Hind

3,9

Sunnycars

35 esindust

Milaano: lühiülevaade autorendist

Saa oma reisiks sihtkohta Milaano ülevaade väga headest rendipakkumistest, populaarsetest autorendifirmadest ja parimatest autotüüpidest

Populaarseim autorendifirma

SURPRICE CAR RENTAL

Populaarsed autotüübid

Compact, Economy, Intermediate

Odavaim rendiauto

€19

Populaarseim automudel

Volkswagen Tiguan
Sel kuul on sihtkoha Milaano populaarseimaks momondost leitud autorendifirmaks SURPRICE CAR RENTAL . Teised parimad valikud autorendifirmade seas on Galierirent ja Liigu
Sihtkoha Milaano autorendifirmad pakkusid viimase 72 tunni jooksul järgnevaid autotüüpe: Compact, Economy ja Intermediate.
Odavaima hinnaga rendiauto sihtkohas Milaano maksab €19 päevas. Selles piirkonnas võid eeldada, et keskmine päevahind on alates €32.
Viimase 7 päeva jooksul on sihtkoha Milaano populaarseimaks rendiauto mudeliks Volkswagen Tiguan. Meie kasutajad eelistavad alternatiivina ka automudelit Fiat 500X.

Milaano: KKK rendiautoga sõitmise kohta

Uuri välja kõik, mida sihtkohas Milaano auto rentimise kohta teadma pead, et oma järgmiseks reisiks korralikult valmistuda

Kui palju maksab rendiauto sihtkohas Milaano, Itaalia ajavahemikus mai?

Meie andmetel on asukohas Milaano ajavahemikul mai nädalalõpurent keskmiselt €19. Eriti hea rent on €19, mis on asukohas Milaano seni leitud odavaim pakkumine. Nädalaks rentides on hinnad teistsugused: kõige odavam on ligikaudu €14, keskmine aga €33.

Kas mu autorendi tühistamine sihtkohas Milaano, Itaalia on tasuline?

Rendiautod sihtkohas Milaano populaarsetelt rendifirmadelt nagu MAGGIORE , keddy by Europcar ja Ok Mobility on enamasti tühistamistasuta. Kuigi momondo ei oma kontrolli rendiautode tühistamisreeglite üle sihtkohas Milaano, saame sul aidata oma reisiks odavaima rendiauto leida.

Millist tüüpi rendiauto oleks parim valik sihtkohas Milaano kuus mai?

Kuus mai sihtkohta Milaano külastades on parimaks valikuks standardauto. Sihtkohas Milaano sajab kuus mai keskmiselt 93 mm ja temperatuur on 19 °C ringis. Standardauto sobib neisse tingimustesse hästi, kuna sellega on hea sõita nii vihmas kui madalamate temperatuuridega. Sihtkohas Milaano autotüübi Tavaline rentimine maksab keskmiselt €189/päev.

Mis kiiruspiiirang kehtib sihtkohas Milaano, Itaalia?

Kui rendid sihtkohas Milaano auto, siis pane tähele, et praegu kehtib linna piires kiiruspiirang 50 km/h, kui pole teisiti märgitud. Sihtkoha Milaano ümbruse äärelinnades on kiiruspiirang enamasti 90 km/h. Kui sõidad sihtkohas Milaano kiirteel, on kiiruspiirang 130 km/h.

Milline autorendifirma pakub automudelit Audi A4 Avant sihtkohas Milaano?

Milline on sihtkoha Milaano, Itaalia ilm perioodil aprill?

Kuus aprill on sihtkohas Milaano keskmine temperatuur 11 °C ja eeldatav sademete hulk on 106 mm. See teave on kasulik reisijatele, kes soovivad sihtkohas Milaano auto rentida.

Kas sihtkoha Milaano ilm sarnaneb ülejäänud piirkonna Lombardy ilmale?

Sihtkohas Lombardy on temperatuur kuus aprill enamasti 11 °C ning sademete hulk 101,7 mm. Reisijad, kes soovivad linnas Milaano auto rentida ja ümbrust avastada, peaksid seda teavet arvesse võtma.

Millal momondo viimati otsingu „autod – Milaano“ hindu kontrollis?

Otsingu „autod – Milaano“ hindu värskendati viimati täna.

Mitmelt pakkujalt momondo teenuse „autod – Milaano“ pakkumisi otsib?

Seisuga aprill 2024 on 384 teenusepakkujat, kes pakuvad teenust „autod – Milaano“.

Kui vana peab olema sihtkohas Milaano auto rentimiseks?

Juhi miinimumvanus on riigiti erinev ning Milaano pole siin erandiks. Paljudes ELi riikides peab olema juhiloa saamiseks vähemalt 18-aastane. Välismaal auto rentimiseks pead olema reeglina vähemalt 21-aastane. Alla 25-aastastelt võidakse küsida ka noorjuhi lisatasu. Soovitame sul enne broneeringu tegemist lugeda läbi valitud rendifirma tingimused.

Milliseid (isikut tõendavaid) dokumente vajan sihtkohas Milaano auto rentimiseks?

Auto rentimisel sihtkohas Milaano peavad kõik juhid esitama kehtiva juhiloa. Kui juhiloa keel erineb rendifirma riigikeelest, nõutakse rahvusvahelist juhiluba ning see on vajalik ka siis, kui see on nõutud seadusega. Välismaal rentides pead vahel esitama ka dokumendid oma kojusõidu ning kohapealse majutuse kohta. Soovitame alati küsida selliste nõuete kohta lisateavet konkreetselt rendifirmalt, mida plaanid kasutada.


Miks valida momondo?

Miks peaksin kasutama saiti momondo sihtkohas Milaano rendiauto broneerimiseks?

Peaksid broneerima oma rendiauto sihtkohas Milaano, kasutades saiti momondo, kuna see on kiire, tasuta ja lihtne ning võid tänu sellele raha säästa. momondo teeb ära raske töö, otsides üles rendiautode hinnad ja reeglid ning sinul tuleb vaid tulemusi võrrelda ja valida välja variant, mis su reisi jaoks kõige paremini sobib.

Kuidas aitab momondo mul leida parima autorendipakkumise sihtkohas Milaano?

momondo teeb sinu jaoks lihtsamaks suurepäraste rendiautode leidmise sihtkohas Milaano, võimaldades sul kitsendada oma otsingut paljude filtreerimisvõimalustega. Saad valikut kitsendada hinna, autotüübi, asukoha ja muu alusel.

Kas momondo kuvab sihtkohas Milaano tasuta tühistamisega rendiautode pakkumisi?

Jah, saidil momondo saad kasutada filtrit, mis toob esile ainult tasuta tühistamisega autorendivalikud. See filter on saadaval kõigi saidil momondo tehtavate autorendiotsingute jaoks, sealhulgas ka sihtkohas Milaano.

Kas saan rentida saidi momondo kaudu õiglaste kütusereeglitega rendiauto sihtkohas Milaano?

Kindlasti! momondo pakub sihtkohas Milaano rendiautosid otsides seda funktsiooni.

Kas saan saiti momondo kasutades otsida sihtkohas Milaano rendiautot, mida koristataks põhjalikumalt?

Jah, momondo näitab sihtkohas Milaano põhjalikuma koristusega rendiautode pakkumisi.

Kas saan otsida sihtkohas Milaano piiramatu läbisõiduga rendiautosid, kasutades saiti momondo?

Jah, momondo saab näidata piiramatu läbisõiduga rendiautode valikuid sihtkohas Milaano.


Lihtsam viis, kuidas hallata reisi sihkohta Milaano.

Meie tööriist teeb sõbra- ja perereiside planeerimise ja organiseerimise lihtsaks. Reisid on tasuta – ja saad selle funktsioone kasutada ka siis, kui sa ei broneeri meie kaudu.

Saa teavitusi, kui hinnad langevad

Igapäevased hinnamuudatused sinu postkastis – ainult hinnateavitustega.
вт. 30/4
Keskpäev
вт. 7/5
Keskpäev
Meili mulle saidi momondo lemmikpakkumisi

Leia paremaid majutuspakkumisi sihtkohas Milaano