Ülevaade
Sõidukite võrdlus
Rendifirmade kataloog
KKK

Autorent sihtkohas Barcelona, Catalonia

Barcelona, Catalonia: otsid seal odavaid rendiautode pakkumisi? Otsi siin!

Barcelona, Hispaania
2 mai — 9 mai
Barcelona, Hispaania
N 2/5
Keskpäev
N 9/5
Keskpäev
Juhi vanus:

Rendifirmade pakkumised enam kui 70 000 esinduses.

Tiitli „Euroopa parim reisirakendus 2023“ võitja
momondos autosid broneerides säästad raha
Parimad autopakkumised
Parimad autopakkumised
Vaata rendifirmade pakkumisi enam kui 70 000 esinduses.
Läbipaistev hind
Läbipaistev hind
Näed koguhinda kohe alguses, ilma mingite üllatusteta.
Broneeri paindlikult
Broneeri paindlikult
Leia tasuta tühistamise ja põhjalikuma koristusega autosid.
Hinnateavitused
Hinnateavitused
Sa pole veel valmis broneerima? Loo hinnateavitus, et jälgida hindu.

momondos leitud rendiauto pakkumised asukohas Barcelona, Catalonia

Leia sihtkohas Barcelona endale sobivaim rendiauto

Väike autot

€9 - €41

Kõik autotüübid

€12 - €58

Autotüübi väike auto rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €22. Odavaim aeg autotüübi väike auto rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 60% odavam, vaid €9 päevas. Autotüübi väike auto rentimine on tavaliselt 36% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi keskmine auto rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €38. Odavaim aeg autotüübi keskmine auto rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 65% odavam, vaid €14 päevas. Autotüübi keskmine auto rentimine on tavaliselt 13% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi suur auto rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €53. Odavaim aeg autotüübi suur auto rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on oktoober. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 17% odavam, vaid €45 päevas. Autotüübi suur auto rentimine on tavaliselt 38% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi Linnamaastur rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €29. Odavaim aeg autotüübi Linnamaastur rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 67% odavam, vaid €10 päevas. Autotüübi Linnamaastur rentimine on tavaliselt 12% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi väikebuss rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €39. Odavaim aeg autotüübi väikebuss rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on juuni. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 50% odavam, vaid €20 päevas. Autotüübi väikebuss rentimine on tavaliselt 15% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi kabriolett rentimine sihtkohas Barcelona, Hispaania maksab keskmiselt €22. Odavaim aeg autotüübi kabriolett rentimiseks sihtkohas Barcelona, Hispaania on veebruar. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 78% odavam, vaid €5 päevas. Autotüübi kabriolett rentimine on tavaliselt 36% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Barcelona. Autorendi keskmine hind sihtkohas Barcelona võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.


Rendiautodest asukohas Barcelona

Kasulik teave, mis aitab sul broneerida parima rendiauto asukohas Barcelona

Kust saab asukohas Barcelona rentida auto kõige odavamalt?

Asukohas Barcelona pakub kõige rendiautosid kõige odavamalt tavaliselt Goldcar Rental SP. Firma Goldcar Rental SP rendiautode hinnad algavad €5/päev. Asukohas Barcelona on rendiauto keskmine hind €9/päev.

Millisel autorendifirmal on riigis Barcelona kõige rohkem esindusi?

Asukohas Barcelona on suurimaks autorendifirmaks Sunnycars, millel on seal 13 esindust.

Millise auto rendib enamik inimesi sihtkohas Barcelona?

Kõige populaarsem rendiauto momondo kasutajate seas sihtkohas Barcelona on Volkswagen T-Cross ja teisel kohal on Opel Corsa. Meie kasutajad on leidnud pakkumisi auto Volkswagen T-Cross rendiks sihtkohas Barcelona hinnaga keskmiselt €41 päevas ning odava hinnaga alates €24 päevas. Auto Opel Corsa rentimine sihtkohas Barcelona maksab keskmiselt €26 päevas, kuid sul võib õnnestuda leida odavaid hindu alates €7 päevas.

Barcelona: autorendifirmade kataloog

Barcelona, Catalonia: kõik suuremad rendifirmad

Europcar

7 esindust
Ülevaade

Puhtus

9,6

Comfort

8,9

Kõik kokku

8,6

Väljastamine/Tagastamine

10,0

Hind

8,6

Sixt

9 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,5

Comfort

8,4

Kõik kokku

7,4

Väljastamine/Tagastamine

7,5

Hind

7,2

Enterprise Rent-A-Car

5 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,3

Comfort

7,4

Kõik kokku

7,2

Väljastamine/Tagastamine

7,0

Hind

6,8

Budget

4 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,1

Comfort

8,0

Kõik kokku

7,1

Väljastamine/Tagastamine

6,8

Hind

7,2

Centauro

3 esindust
Ülevaade

Puhtus

9,0

Comfort

9,0

Kõik kokku

7,0

Väljastamine/Tagastamine

7,0

Hind

7,0

Avis

4 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,5

Comfort

7,3

Kõik kokku

6,6

Väljastamine/Tagastamine

5,7

Hind

6,8

Dollar

6 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,2

Comfort

6,6

Kõik kokku

5,7

Väljastamine/Tagastamine

5,4

Hind

5,8

Hertz

4 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,1

Comfort

6,6

Kõik kokku

5,2

Väljastamine/Tagastamine

5,6

Hind

5,4

Barcelona: lühiülevaade autorendist

Saa oma reisiks sihtkohta Barcelona ülevaade väga headest rendipakkumistest, populaarsetest autorendifirmadest ja parimatest autotüüpidest

Populaarseim autorendifirma

Record Go

Populaarsed autotüübid

SUV, Economy, Intermediate

Odavaim rendiauto

€13

Populaarseim automudel

Class Premium SUV
Sel kuul on sihtkoha Barcelona populaarseimaks momondost leitud autorendifirmaks Record Go. Teised parimad valikud autorendifirmade seas on Ok Mobility ja Goldcar Rental SP
Sihtkoha Barcelona autorendifirmad pakkusid viimase 72 tunni jooksul järgnevaid autotüüpe: SUV, Economy ja Intermediate.
Odavaima hinnaga rendiauto sihtkohas Barcelona maksab €13 päevas. Selles piirkonnas võid eeldada, et keskmine päevahind on alates €24.
Viimase 7 päeva jooksul on sihtkoha Barcelona populaarseimaks rendiauto mudeliks Class Premium SUV. Meie kasutajad eelistavad alternatiivina ka automudelit Volkswagen T-Cross.

Barcelona: KKK rendiautoga sõitmise kohta

Uuri välja kõik, mida sihtkohas Barcelona auto rentimise kohta teadma pead, et oma järgmiseks reisiks korralikult valmistuda

Kas mu autorendi tühistamine sihtkohas Barcelona, Hispaania on tasuline?

Igal autorendifirmal sihtkohas Barcelona on erinevad tühistamisreeglid. momondos näitame alati autorendi otsingutulemustes, kas rendifirma võtab tühistamistasu või mitte. Sihtkoha Barcelona parimate autorendifirmade hulka kuuluvad Budget, Centauro ja Firefly, nii et uuri kindlasti, kas need firmad pakuvad tasuta tühistamist.

Millist tüüpi rendiauto oleks parim valik sihtkohas Barcelona kuus mai?

Kuus mai on temperatuur sihtkohas Barcelona umbes 20 °C, sobides ideaalselt kabrioleti rentimiseks. Sademeid on sihtkohas Barcelona kuus mai vaid 42 mm, mis tähendab, et kabrioletiga tänavatel kruiisides saad kõiki vaatamisväärsusi imetleda. Pea meeles, et enne reisi oleks siiski hea igaks juhuks ilmaennustust vaadata. Sihtkohas Barcelona autotüübi Kabriolett rentimine maksab keskmiselt €35/päev.

Mis kiiruspiiirang kehtib sihtkohas Barcelona, Hispaania?

Sihtkohas Barcelona on linnas sõites kiiruspiiranguks 50 km/h. See kiiruspiirang võib kehtida ka ümbritsevates linnades ja naabruskondades. Sihtkoha Barcelona äärelinnades on kiiruspiirang 100 km/h ja kiirteedel 120 km/h. Hoia aga kindlasti liiklusmärkidel silm peal, kuna need piirkiirused võivad erineda.

Milline autorendifirma pakub automudelit Mini Convertible sihtkohas Barcelona?

Milline on sihtkoha Barcelona, Hispaania ilm perioodil aprill?

Sihtkoha Barcelona külastajad, kes soovivad kuus aprill auto rentida, võivad eeldada, et õhutemperatuur on 13 °C ringis ja sademete hulk on umbes 49 mm. Sellest teabest võib abi olla, kui hakkad valima, millist autot rentida.

Kas sihtkoha Barcelona ilm sarnaneb ülejäänud piirkonna Catalonia ilmale?

Sihtkohas Catalonia on temperatuur kuus aprill enamasti 12 °C ning sademete hulk 49 mm. Reisijad, kes soovivad linnas Barcelona auto rentida ja ümbrust avastada, peaksid seda teavet arvesse võtma.

Millal momondo viimati otsingu „autod – Barcelona“ hindu kontrollis?

Otsingu „autod – Barcelona“ hindu värskendati viimati täna.

Mitmelt pakkujalt momondo teenuse „autod – Barcelona“ pakkumisi otsib?

Teenust „autod – Barcelona“ pakub 163 teenusepakkujat seisuga aprill 2024.

Kui vana peab olema sihtkohas Barcelona auto rentimiseks?

Juhi miinimumvanus on riigiti erinev ning Barcelona pole siin erandiks. Paljudes ELi riikides peab olema juhiloa saamiseks vähemalt 18-aastane. Välismaal auto rentimiseks pead olema reeglina vähemalt 21-aastane. Alla 25-aastastelt võidakse küsida ka noorjuhi lisatasu. Soovitame sul enne broneeringu tegemist lugeda läbi valitud rendifirma tingimused.

Milliseid (isikut tõendavaid) dokumente vajan sihtkohas Barcelona auto rentimiseks?

Sihtkohas Barcelona auto rentimiseks peab kõigil juhtidel olema kehtiv juhiluba. Kui juhiloa keel erineb sihtkoha riigikeelest, võta kaasa ka rahvusvaheline juhiluba, kui seda nõuavad kohalikud seadused. Välisriigis autot rentides pead vahel esitama ka dokumendid oma kojusõidu ning kohapealse majutuse kohta. Selliste nõuete kohta on soovitatav alati küsida lisateavet konkreetselt rendifirmalt, mida plaanid kasutada.


Miks valida momondo?

Miks peaksin kasutama saiti momondo sihtkohas Barcelona rendiauto broneerimiseks?

Auto rentimine sihtkohas Barcelona saidi momondo kaudu võib säästa sinu aega ja raha. momondo pakub sulle laia valikut võimalusi ja autosid, kuna teeme otsingu tuhandetel rendiautode saitidel ja tuhandetes sihtkohtades, et saaksid oma reisi jaoks parima variandi valida.

Kuidas aitab momondo mul leida parima autorendipakkumise sihtkohas Barcelona?

Tänu filtritele aitab momondo sul leida suurepärase rendiauto sihtkohas Barcelona. Kitsenda oma otsingut, kasutades hinna- ja kaardifunktsioone ning filtreerides kütuse- ja läbisõidureeglite ning paljude teiste saadaval olevate filtrite alusel.

Kas momondo kuvab sihtkohas Barcelona tasuta tühistamisega rendiautode pakkumisi?

Jah, momondo võimaldab sul välja filtreerida just need autorendifirmad sihtkohas Barcelona, mis pakuvad tasuta tühistamist.

Kas saan rentida saidi momondo kaudu õiglaste kütusereeglitega rendiauto sihtkohas Barcelona?

momondo võimaldab sul otsida sihtkohas Barcelona just õiglaste kütusereeglitega rendiautosid.

Kas saan saiti momondo kasutades otsida sihtkohas Barcelona rendiautot, mida koristataks põhjalikumalt?

Jah, saidil momondo saab otsida rendiautosid sihtkohas Barcelona koos põhjalikuma koristusega.

Kas saan otsida sihtkohas Barcelona piiramatu läbisõiduga rendiautosid, kasutades saiti momondo?

Jah, sihtkoha Barcelona rendiautode seast leiab saiti momondo kasutades piiramatu läbisõiduga valikuid.


Lihtsam viis, kuidas hallata reisi sihkohta Barcelona.

Meie tööriist teeb sõbra- ja perereiside planeerimise ja organiseerimise lihtsaks. Reisid on tasuta – ja saad selle funktsioone kasutada ka siis, kui sa ei broneeri meie kaudu.

Saa teavitusi, kui hinnad langevad

Igapäevased hinnamuudatused sinu postkastis – ainult hinnateavitustega.
N 2/5
Keskpäev
N 9/5
Keskpäev
Meili mulle saidi momondo lemmikpakkumisi

Leia paremaid majutuspakkumisi sihtkohas Barcelona

Populaarsed rendiauto tüübid Barcelonas