Ülevaade
Sõidukite võrdlus
Rendifirmade kataloog
KKK

Autorent sihtkohas Miami, Florida

Miami, Florida: otsid seal odavaid rendiautode pakkumisi? Otsi siin!

Miami, FL, Ameerika Ühendriigid
4 mai — 11 mai
Miami, FL, Ameerika Ühendriigid
L 4/5
Keskpäev
L 11/5
Keskpäev
Juhi vanus:

Rendifirmade pakkumised enam kui 70 000 esinduses.

Tiitli „Euroopa parim reisirakendus 2023“ võitja
momondos autosid broneerides säästad raha
Parimad autopakkumised
Parimad autopakkumised
Vaata rendifirmade pakkumisi enam kui 70 000 esinduses.
Läbipaistev hind
Läbipaistev hind
Näed koguhinda kohe alguses, ilma mingite üllatusteta.
Broneeri paindlikult
Broneeri paindlikult
Leia tasuta tühistamise ja põhjalikuma koristusega autosid.
Hinnateavitused
Hinnateavitused
Sa pole veel valmis broneerima? Loo hinnateavitus, et jälgida hindu.

momondos leitud rendiauto pakkumised asukohas Miami, Florida

Leia sihtkohas Miami endale sobivaim rendiauto

Väike autot

€10 - €35

Kõik autotüübid

€12 - €62

Autotüübi väike auto rentimine sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid maksab keskmiselt €19. Odavaim aeg autotüübi väike auto rentimiseks sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid on mai. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 50% odavam, vaid €10 päevas. Autotüübi väike auto rentimine on tavaliselt 54% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Miami. Autorendi keskmine hind sihtkohas Miami võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi keskmine auto rentimine sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid maksab keskmiselt €34. Odavaim aeg autotüübi keskmine auto rentimiseks sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid on märts. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 20% odavam, vaid €28 päevas. Autotüübi keskmine auto rentimine on tavaliselt 19% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Miami. Autorendi keskmine hind sihtkohas Miami võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi suur auto rentimine sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid maksab keskmiselt €44. Odavaim aeg autotüübi suur auto rentimiseks sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 16% odavam, vaid €37 päevas. Autotüübi suur auto rentimine on tavaliselt 3% kallim kui keskmine autorent sihtkohas Miami. Autorendi keskmine hind sihtkohas Miami võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi Linnamaastur rentimine sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid maksab keskmiselt €40. Odavaim aeg autotüübi Linnamaastur rentimiseks sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid on mai. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 54% odavam, vaid €19 päevas. Autotüübi Linnamaastur rentimine on tavaliselt 5% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Miami. Autorendi keskmine hind sihtkohas Miami võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.

Autotüübi väikebuss rentimine sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid maksab keskmiselt €31. Odavaim aeg autotüübi väikebuss rentimiseks sihtkohas Miami, Ameerika Ühendriigid on november. Siis on hind ülejäänud aastaga võrreldes 50% odavam, vaid €48 päevas. Autotüübi väikebuss rentimine on tavaliselt 26% odavam kui keskmine autorent sihtkohas Miami. Autorendi keskmine hind sihtkohas Miami võib varieeruda sõltuvalt paljudest teguritest nagu saadavus, sõiduki populaarsus ning see, kui pikalt sa oma rendiauto ette broneerid.


Rendiautodest asukohas Miami

Kasulik teave, mis aitab sul broneerida parima rendiauto asukohas Miami

Kust saab asukohas Miami rentida auto kõige odavamalt?

Asukohas Miami pakub kõige rendiautosid kõige odavamalt tavaliselt Fly N Drive Rent a Car. Firma Fly N Drive Rent a Car rendiautode hinnad algavad €11/päev. Asukohas Miami on rendiauto keskmine hind €18/päev.

Millisel autorendifirmal on riigis Miami kõige rohkem esindusi?

Asukohas Miami on suurimaks autorendifirmaks Enterprise Rent-A-Car, millel on seal 26 esindust.

Millise auto rendib enamik inimesi sihtkohas Miami?

Meie andmetel on Chevrolet Tahoe kõige populaarsem rendiauto sihtkohas Miami. Meie kasutajad on leidnud sihtkohas Miami automudelit Chevrolet Tahoe soodsa rendihinnaga alates €53/päev, kuid keskmine rendihind on eeldatavasti umbes €58/päev. Teine populaarne rendiauto sihtkohas Miami on Toyota RAV4, mis maksab keskmiselt €31 päevas ja sooduspakkumiste hinnad on alates €16/päev.

Miami: autorendifirmade kataloog

Miami, Florida: kõik suuremad rendifirmad

Alamo

3 esindust
Ülevaade

Puhtus

8,7

Comfort

8,7

Kõik kokku

8,7

Väljastamine/Tagastamine

8,7

Hind

8,4

Sixt

5 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,8

Comfort

7,7

Kõik kokku

7,0

Väljastamine/Tagastamine

7,1

Hind

6,9

Enterprise Rent-A-Car

26 esindust
Ülevaade

Puhtus

6,6

Comfort

6,7

Kõik kokku

6,4

Väljastamine/Tagastamine

6,3

Hind

6,3

Dollar

4 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,1

Comfort

7,2

Kõik kokku

6,3

Väljastamine/Tagastamine

6,6

Hind

6,5

Hertz

20 esindust
Ülevaade

Puhtus

7,0

Comfort

6,9

Kõik kokku

6,2

Väljastamine/Tagastamine

6,1

Hind

6,3

Avis

10 esindust
Ülevaade

Puhtus

6,3

Comfort

6,5

Kõik kokku

6,0

Väljastamine/Tagastamine

5,8

Hind

6,1

Budget

8 esindust
Ülevaade

Puhtus

6,1

Comfort

6,4

Kõik kokku

5,6

Väljastamine/Tagastamine

5,8

Hind

5,6

ACO Rent A Car

6 esindust

Miami: KKK rendiautoga sõitmise kohta

Uuri välja kõik, mida sihtkohas Miami auto rentimise kohta teadma pead, et oma järgmiseks reisiks korralikult valmistuda

Kas mu autorendi tühistamine sihtkohas Miami, Florida on tasuline?

Sihtkohas Miami autot rentides võid eeldada, et enamik autorendifirmasid ei võta tühistamistasu. Pea meeles, et momondo ei määra neid tühistamistasusid, küll aga saame aidata sul sihtkohas Miami väga häid rendiautode pakkumisi leida. Pööra otsingut tehes kindlasti tähelepanu tühistamisreeglitele.

Millist tüüpi rendiauto oleks parim valik sihtkohas Miami kuus mai?

Kuus mai on sihtkohas Miami keskmine temperatuur 28 °C ja sademete hulk enamasti 246 mm, mistõttu peaksid sinna reisides standardauto rentimist kaaluma. Standardauto sobib kuus mai esinevate temperatuurimuutuste ja vihmaga ning on sihtkohta Miami külastavate reisijate seas populaarne valik. Sihtkohas Miami autotüübi Tavaline rentimine maksab keskmiselt €21/päev.

Mis kiiruspiiirang kehtib sihtkohas Miami, Florida?

Sihtkohas Miami on kiirusepiirang linnas 40 km/h ning see kehtib ka läheduses olevates linnades ja linnakeskustes. Kiireusepiirangud äärelinnades ja sihtkoha Miami ümbruse kiirteedel on vastavalt 120 km/h ja 120 km/h. Sihtkohas Miami autot rentides pea silmas, et neid kiirusepiiranguid võidakse rangelt rakendada.

Milline autorendifirma pakub automudelit Mazda CX-5 sihtkohas Miami?

Milline on sihtkoha Miami, FL ilm perioodil aprill?

Enamasti on sihtkohas Miami kuus aprill õhutemperatuur 24 °C ja eeldatav sademete hulk on 79 mm. Seda on auto rentimisel tähtis teada, et saaksid rentida ilmastikutingimustega täpselt sobiva auto.

Kas sihtkoha Miami ilm sarnaneb ülejäänud piirkonna Florida ilmale?

Sihtkohas Florida on temperatuur kuus aprill enamasti 22 °C ning sademete hulk 70,5 mm. Reisijad, kes soovivad linnas Miami auto rentida ja ümbrust avastada, peaksid seda teavet arvesse võtma.

Millal momondo viimati otsingu „autod – Miami“ hindu kontrollis?

Otsingu „autod – Miami“ hindu värskendatakse igapäevaselt.

Mitmelt pakkujalt momondo teenuse „autod – Miami“ pakkumisi otsib?

Teenust „autod – Miami“ pakub 233 teenusepakkujat seisuga aprill 2024.

Kui vana peab olema sihtkohas Miami auto rentimiseks?

Juhi miinimumvanus on riigiti erinev ning Miami pole siin erandiks. Paljudes ELi riikides peab olema juhiloa saamiseks vähemalt 18-aastane. Välismaal auto rentimiseks pead olema reeglina vähemalt 21-aastane. Alla 25-aastastelt võidakse küsida ka noorjuhi lisatasu. Soovitame sul enne broneeringu tegemist lugeda läbi valitud rendifirma tingimused.

Milliseid (isikut tõendavaid) dokumente vajan sihtkohas Miami auto rentimiseks?

Sihtkohas Miami auto rentimiseks peab kõigil juhtidel olema kehtiv juhiluba. Kui juhiloa keel erineb rendikoha riigikeelest, võivad kohalikud seadused nõuda ka rahvusvahelist juhiluba. Välisriigis autot rentides pead võib-olla esitama ka oma kojusõidu piletid ning teabe kohapealse majutuse kohta. Soovitame küsida lisateavet konkreetselt rendifirmalt, millelt auto broneerid.


Miks valida momondo?

Miks peaksin kasutama saiti momondo sihtkohas Miami rendiauto broneerimiseks?

Peaksid broneerima oma rendiauto sihtkohas Miami, kasutades saiti momondo, kuna see on kiire, tasuta ja lihtne ning võid tänu sellele raha säästa. momondo teeb ära raske töö, otsides üles rendiautode hinnad ja reeglid ning sinul tuleb vaid tulemusi võrrelda ja valida välja variant, mis su reisi jaoks kõige paremini sobib.

Kuidas aitab momondo mul leida parima autorendipakkumise sihtkohas Miami?

Tänu filtritele aitab momondo sul leida suurepärase rendiauto sihtkohas Miami. Kitsenda oma otsingut, kasutades hinna- ja kaardifunktsioone ning filtreerides kütuse- ja läbisõidureeglite ning paljude teiste saadaval olevate filtrite alusel.

Kas momondo kuvab sihtkohas Miami tasuta tühistamisega rendiautode pakkumisi?

Jah, saidil momondo saad kasutada filtrit, mis toob esile ainult tasuta tühistamisega autorendivalikud. See filter on saadaval kõigi saidil momondo tehtavate autorendiotsingute jaoks, sealhulgas ka sihtkohas Miami.

Kas saan rentida saidi momondo kaudu õiglaste kütusereeglitega rendiauto sihtkohas Miami?

momondo võimaldab keskenduda sihtkohas Miami rendiautosid otsides just õiglastele kütusereeglitele ja tänu sellele saad oma otsingut kitsendada.

Kas saan saiti momondo kasutades otsida sihtkohas Miami rendiautot, mida koristataks põhjalikumalt?

Kõik saidil momondo kuvatavad autorendiesindused pakuvad põhjalikuma koristamise teenust, sh ka sihtkohas Miami.

Kas saan otsida sihtkohas Miami piiramatu läbisõiduga rendiautosid, kasutades saiti momondo?

Piiramatu läbisõit on tõesti võimalus, mida momondo sihtkoha Miami rendiautodele pakub.


Lihtsam viis, kuidas hallata reisi sihkohta Miami.

Meie tööriist teeb sõbra- ja perereiside planeerimise ja organiseerimise lihtsaks. Reisid on tasuta – ja saad selle funktsioone kasutada ka siis, kui sa ei broneeri meie kaudu.

Saa teavitusi, kui hinnad langevad

Igapäevased hinnamuudatused sinu postkastis – ainult hinnateavitustega.
L 4/5
Keskpäev
L 11/5
Keskpäev
Meili mulle saidi momondo lemmikpakkumisi